Hrvatski

Ljetni Aquapark

Upoznajte Aquapark

Brojne atrakcije uz vodu

Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u prirodnoj hladovini i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada.

Live Kamera

Želite vidjeti kakva je trenutna atmosfera na vanjskom Aquaparku? Za vas smo ugradili kameru koja uživo prenosi snimku s bazena.

Mini klub

Svakodnevno jutarnje razgibavanje, aqua aerobic, igre na bazenima, kids club samo su dio onoga što vas u Svetom Martinu očekuje. U nastavku preuzmite animacijski program za ljeto 2018.

Ponuda na Aquaparku

NOVO! Samoposlužni ručak

Ako planirate na kupanje u Terme Sveti Martin i brinete da ćete biti gladni, nemojte brinuti.U sklopu samoposlužnog restorana Pool Lounge odsad uživajte u lokalnom i zdravom ručku. 

Odbojka na pijesku

Zabavite se uz jedan od najpopularnijih ljetnih sportova - odbojku na pijesku, koja postaje omiljena rekreacija naših kupača. Za "iskusnije" sportaše organiziraju se i veća natjecanja s pravim nagradama za najbolje rangirane ekipe.

Zip line

Ljubitelj ste avantura? Spustite se zip lineom u organizaciji Accredo Centra i doživite Terme Sveti Martin iz zraka. Pogled na quapark je izvanredan. 

Masaža pod baldahinom

Jeste li znali kako na području vanjskog Aquaparka u ponudi imamo i masaže pod baldahinima? Naša preporuka je antistress masaža glave (15min) ili masaža tijela (30min).

Savjeti za bezbrižan boravak u Aquparku

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu