Sportovi u dvorani

0
Rate this post

Velik dio nas također se muči s propuštanjem treninga, sportskih satova i tako dalje i iako se može činiti kontraintuitivnim, postoji mnogo sportskih aktivnosti kao i zadataka koji se mogu obavljati u zatvorenom prostoru. Najbolje što sada možete učiniti je da sami ostanete užurbani i energični da ostanete sretni i istovremeno brinete o svom tijelu.

Iako je normalno početi pretirano gledati emisije ili se odmarati zalijepljeni za prijenosno računalo u ovakvim trenucima, spa-sport.hr, toplo vam savjetujemo da se malo više krećete, bavite se nekoliko sportova i sigurno ćete se doslovno osjećati puno bolje i mentalno.

Carrom

Većina nas ima carrom ploču koja leži negdje okolo i skuplja prljavštinu, a ako nema, ovo bi mogao biti dobar trenutak da je kupite. Za igranje konvencionalne video igre za dva igrača, oba izazivača sigurno će sjediti sa svake strane ploče nasuprot jedan drugome. Carrom se također može igrati s 4 osobe koje igraju u grupama od po dvoje. Dok imate mogućnost provesti veliku količinu vremena igrajući igru, istovremeno nadograđujete svoje kognitivne sposobnosti kao i vještine naglašavanja.

spa-sport.

Dvorišni nogomet – Bez obzira imate li malo dvorište ili svoju dnevnu sobu koristite kao dvorište, jednostavno postavite sklopivi kavez i spremni ste za dan vježbajući svoje sposobnosti nabijanja ili golmana.

Stolni tenis – Dakle, stolni tenis je u osnovi dvoranski sport, no nije vam nužno potreban stol za stolni tenis. Pretvorite bilo koju vrstu stola (uključujući i svoj stol za blagovanje) u stol za stolni tenis uz pomoć rolo mreže koja se pričvršćuje na bilo koju vrstu stola ili još bolje ako nemate pratitelja, igrajte stolni tenis na zidnoj površini udarcem površina zida naprijed-natrag uz pomoć zida.

Hoola Hooping – ovaj osnovni dio opreme može poboljšati zabavu uzimajući u obzir vaše zdravlje i fitness režim, kao i ponuditi vam izniman trening u isto vrijeme. Ovo bi stvarno mogao biti dobar trenutak da saznate vrlo popularne Hoola Hoops koje nakon toga možete pokazati svojim prijateljima i obitelji. Trening na traci za trčanje. Ova metoda vježbanja također je ugodan zadatak koji je jednostavan za korištenje i nudi vam onoliko prilagođavanja koliko želite s alternativama kao što su hodanje, trčanje, nagib i uzdizanje.

Podrum Skate boarding

Zaglaviti unutra sa skejtbordom, pa čak i rolama, može biti prilično užasan osjećaj, ali ovo u nastavku je dobra ideja. Zaputite se u podrum svoje građevine koji je obično od cementnih podova i vozite se skateboardom do sjaja. Budući da nitko zapravo ne napušta svoj dom, tamo vas neće ometati gomila automobila.

Interijer Košarka – To je najučinkovitije vrijeme da usavršite svoje vještine hvatanja. Nemojte koristiti vjedro eventualno, pokušajte se dočepati unutarnjeg obruča i također ste prilično spremni za taj dan.

Ugodan uz streličarstvo – Puno je točaka koje možete postići streličarstvom, idealno ako imate dvorište ili podužu dvoranu. Proguglajte neke fascinantne video igre sa streličarstvom kao što su woozy archery, into the basket archery itd.

Joga-. U modernoj eri inovacija bitno je opustiti um. Privlačnost zadataka poput vježbi joge je u tome što ih možete raditi bilo gdje i iskoristiti prednosti, i to bez opreme. Bez obzira na vaše godine, zdravlje i kondiciju, joga ima moć opuštanja uma, kao i jačanja tijela.

Ples. Odvojite pola sata navečer da jednostavno pustite glazbu i plešete. Obično, kada cijeli dan ostanemo kod kuće, noći mogu biti prilično nemirne. Iskoristite li ovaj trenutak da se okrijepite i dodatno potrošite energiju, doista ćete se psihički puno bolje osjećati, a dodatno ćete se navečer dobro naspavati.

Pikado. Ova zabavna igra bacanja pikada za igranje kod kuće ugodna je za sve dobne skupine. Svaka pikado ploča se poklapa, kao i telefonski broj od 1 – 20 neuzastopnim redoslijedom. Vrlo je jednostavno igrati pikado; bacate malu strelicu na različite dijelove ploče, brojeći bodove dok idete, različitim prstenovima koji odgovaraju različitim točkama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime