Poboljšajte svoje blagostanje

0
5/5 - (2 votes)

Naše društvo je go-go-go društvo, usmjereno na produktivnost i beskrajni popis obaveza. Ali naša tijela i umovi nisu konstruirani da tako postoje. Potreban nam je odmor i to mnogo. Odmor je važan dio zdravlja, zbog činjenice da kada se opuštamo naše tijelo se može detoksicirati, popraviti i oporaviti. Potreban nam je odmor kako bismo se osjećali najbolje, bilo da je to u obliku sna, opuštanja ili vremena koje provodimo daleko od posla. Sve je to važno za naše zdravlje.

Način na koji se hidriramo doista je bitan za točno funkcioniranje našeg tijela – WWW. Voda je jedna od najvećih komponenti u našim tijelima, stoga je ono što je u vodi uistinu važno. Osim toga, voda je simbol za metode koje pokrećemo životom emocionalno i psihološki. Tekućine koje unosite u tijelo mogu poboljšati ili oštetiti vaše zdravlje, zajedno s hranom koju konzumirate.

Mjerenje dobrobiti: Opustite se

Dok je naša kultura na kraju postala razumno fobična prema suncu, činjenica je da se napajamo solarnom energijom na sličan način kao i razna druga živa bića- trebamo sunčevu svjetlost!

Sunčeva svjetlost nam pomaže u stvaranju vitamina D u našim tijelima, pomaže nam da tjelesni sat bude uredan, što nam pomaže da se osjećamo budni tijekom dana i pospani noću. Sunčeva svjetlost dodatno je simbol naše učinkovite energije kao i sposobnosti da budemo autentični. Shvaćanje kako sunčeva svjetlost, suštinski i metaforički, odgovara vašem životu ključno je za dobrobit.

Poboljšajte svoje blagostanje

Kontinuirano udišemo i izdišemo zrak iz pluća. Često zrak u kojem se nalazimo ima puno toksičnih materijala, što nam ne pomaže u našem zdravlju. Ne možemo upravljati zrakom kamo god idemo, ali možemo raditi s boljim zrakom vrhunske kvalitete u našem domu, na radnom mjestu, kao iu prostorima u kojima se nalazimo. Zrak je također simbol naše sposobnosti da budemo svestrani i prepustimo se . Čišćenje našeg odnosa sa zrakom pomaže nam poboljšati naše zdravlje na vitalne načine.

Stanje uma, ili intelektualno blagostanje, ima veze s vašom mentalnom i emocionalnom inteligencijom, kao i fizičkom njegom vašeg uma. Da biste iskusili dobrobit, važno je baviti se svojim odnosom sa svojim mentalnim i emocionalnim zdravljem. Uz to, um kao organ fizičkog tijela također je ključan za prehranu, što uključuje i komunikaciju između crijeva i mozga o zdravlju i dobrobiti.

Velik dio dana provodimo radeći na poslu

Često je i naš rad veliki dio naših identifikacija. Ono što odaberete za posao može imati veliki učinak na vaše zdravlje. Ako se motate u štetnom radnom okruženju, na beskonačnom poslu ili u zanimanju koje čini da se stvarno osjećate neautentično, naći ćete se u ponašanju koje šteti vašem umu i tijelu. Izlazak iz ovog opasnog kruga znači raditi posao koji volite, s ljudima koji se dobro odnose prema vama, kao i s identifikacijom koja vam se doista čini izvrsnom.

Naša partnerstva i društveni krugovi bitan su dio ljudskog bića, kao i da ulažemo puno vremena u poistovjećivanje s ljudima u kojima uživamo, kojima smo privrženi, kao i koji čine susjedstvo koje nas okružuje. To se sastoji od intimnih partnerskih odnosa, uže obitelji, prijatelja, suradnika, kao i vašeg šireg kruga suradnika. Pobrinite se da komunicirate s pojedincima na zdrave i uravnotežene metode znači da ćete se stvarno osjećati bolje u svom odnosu sami sa sobom. Način na koji strukturirate svoje veze može utjecati ili narušiti vaše cjelokupno zdravlje.

Novac je teška tema za mnoge ljude.

Međutim, toliko je važno da se doista osjećate osnaženo, pozitivno u svom životu i potpuno slobodni odabrati ono što vam se doista čini idealnim – kao što vam novac može pomoći na putu do postizanja tih ciljeva. Mnogi pojedinci sprječavaju ovu temu bez obzira na cijenu, ali to izbjegavanje može imati vrlo nepovoljan utjecaj na naše blagostanje i sposobnost da se bavimo svim drugim aspektima zdravlja.

Koncentracija na poboljšanje vaših financija i zdrav odnos s načinom na koji dobivate i koristite novac može drastično poboljšati vašu sposobnost stvaranja zdravlja u vašem životu.

Tjelesno područje je tako vitalno za zdravlje, ali naš odnos s duhovnošću također je važan. Duhovno zdravlje podrazumijeva bilo koju vrstu metode kojom se bavite svojim životom koja vam se čini svrhovitom, svrhovitom i prožetom osjećajem pripadnosti. To može značiti bilo što, od duhovne tehnike, duhovne metode zajednice ili pojedinca, ili samo sudjelovanje u svjesnosti kao i zahvalnosti. Što god ima smisla za vaše ideje, zdravstvene zahtjeve i osjećaj dubokog zadovoljstva sigurno će vam pomoći da premjestite iglu na svom zdravstvenom putovanju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime