Hrvatski

Ljetni Aquapark

Upoznajte Aquapark

Brojne atrakcije uz vodu

Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u zdravoj sjeni i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada.

Live Kamera

Želite vidjeti kakva je trenutna atmosfera na vanjskom Aquaparku? Za vas smo ugradili kameru koja uživo prenosi snimku sa bazena.

Mini klub

Svakodnevno jutarnje razgibavanje, aqua aerobic, igre na bazenima, kids club samo su dio onoga što vas u Svetom Martinu očekuje. U nastavku preuzmite animacijski program za ljeto 2015.

Ponuda na Aquaparku

NOVO! Samoposložni ručak

Ako planirate na kupanje u Terme Sveti Martin i brinete da ćete biti gladni, nemojte brinuti. Za vas smo u sklopu našeg restorana Pool Lounge otvorili samoposlužni ručak u kojem možete okusiti lokalna i zdrava jela.

Odbojka na pijesku

Odbojka na pijesku je od najpopularnijih ljetnih sportova; sve više postaje omiljena rekreacija mnogih kupača, dok se za one „iskusnije“ sportaše organiziraju i veća natjecanja s pravim nagradama i rangiranjem prije svega.

Zip line

Ljubitelj ste avantura? Spustite se zip lineom u organizaciji Accredo Centra i doživite Terme Sveti Martin iz zraka. Pogled na aquapark je izvanredan. 

Masaža pod baldahinom

Jeste li znali kako na području vanjskog aquaparka u ponudi imamo i masaže pod baldahinima? Naša preporuka je Antistress Masaža glave (15min) ili Masaža tijela (30min).

Savjeti za bezbrižan boravak u Aquparku

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu