Uređaji i terapijska rješenja - LifeClass - Sveti Martin
Slovenščina

Uređaji i terapijska rješenja

IQCURE SKENER

IQCURE® SCAN je vrhunska kombinacija skenera koji se upotrebljavaju u preventivnim i rehabilitacijskim programima, a temelje se na principima kvantne fizike. Zahvaljujući medicinskoj tehnologiji i referentnim bazama podataka skenira se vaše tijelo kako bi se dobila što jasnija slika o vašem psihofizičkom zdravlju. Sam sustav ne liječi bolest i ne koristi se kao dijagnostički aparat u klasičnoj medicini, nego radi na principu prevencije i sprečavanja razvoja bolesti.

BLUE SCAN

Funkcionira na temelju klasičnih principa biorezonance, a mjerač varijabilnosti srčanog ritma prati i najmanje promijene u EKG-u, te na temelju točaka koje mjeri daje informaciju o centralnom i vegetativnom živčanom sustavu s razradom rezultata s puno detalja koje kasnije obrazlaže liječnik.

SILVER SCAN

Funkcionira na temelju skeniranja varijabilnosti srčanog ritma te se ocjenjuju razine stresa, centralni i vegetativni živčani sustav, razina umora i razina psiho vegetativne samokontrole. U skeneru postoje i aplikacije kojima se vrši tretman zvukom i bojama.

GOLD SCAN

Detektira svjetlosne signale komunikacijeizmeđu stanica i uspoređuje ih softverski sa zdravim komunikacijama. Svakapromjena signala trenutačno se bilježi i interpretira kao određeni disbalans u organskomsistemu.

IQCURE UREĐAJI

HEALING SENSORIC LOUNGER

Ovaj terapijski uređaj smanjuje stres, služi kao terapija kod početnog Burn Out-a. Učinkovit je kod poremećaja spavanja i kod problema s imunološkim sustavom. Povećava postotak kisika u cirkulaciji, ultimativan je tretman kod problema sa srcem i cirkulacijom. Koristi se za terapije svjetlom, kisikom i zvukom, infuzijske terapije, aromaterapije i masaže staničnih membrana.

HEALTH BOOSTER

Health booster terapijski uređaj jedinstveni je uređaj koji će vam pomoći da se u samo 30 minuta osjećate znatno ojačani i apsolutno vitalni. Iz tijela će vam maknuti toksine iz okoliša, koji procesom osmoze odlaze u elektrolitsku otopinu, te ona postaje smeđa. Udišete čisti ionizirajući kisik i istodobno učite razvijati za vas najbolju tehniku disanja. Smanjuje bolove u vašem tijelu, daje vam refleksnu masažu stopala koja stimulira vaš imunološki sustav tretira kožne probleme na prirodan način.

HOLISTIC COCOONING

Popularno nazvan „krevet koji diše“, Holistic Cocooning je terapijski uređaj koji nas uči disati s ciljem reduciranja količine stresa. Sastoji se od CO2 terapije za poboljšavanje prokrvljenosti kože, a čime se cijeli organizam detoksicira. Ovisno o rezultatima skenera i stanju organizma, osoba se zamotava u različite pakunge od gljiva i algi u koje se stavljaju određene supstance (npr. sandalovina za muško zdravlje). Svaki program se postavlja individualno, tako da se opustite i nesmetano uživate. Osim toga, uređaj pruža i terapiju bojama, zvukom, svjetlom, te aromaterapiju.

HEALING LIQUID POOL

Uređaj izuzetno učinkovit kod problema sa suhom kožom i psorijazom, te u liječenju kožnih problema. Odličan je kod stresa i burn out problema. Terapijom zvučnim valovima  masira bazalnu membranu kože, čime se otvaraju pore i poboljšava se prokrvljenost organizma. Uz aromaterapiju, terapiju svjetlom i bojama vrši se kompletni detox i otkiseljavanje organizma.

FULL BODY REPAIR BATH

Sličan turskoj kupelji, Full Body Repair Bath oponaša frekvenciju sunčeve svjetlosti. Pruža idealnu termalnu terapiju grijućim sjedalicama za probleme s prostatom i infekcijama mokraćnog sustava žene i muškarca. Pruža terapiju svjetlom, terapiju grla, nosa i bronhijalnog područja, čime se oslobađaju pare obogaćene negativnim ionima, a koje su važne za tretiranje organa za disanje kod hunjavice i prehlada. Inhalacijom se udišu minerali i elementi u tragovima, a bitno je posebno naglasiti litij, čijim se udisajem dokazano smanjuje razina stresa.

Želite saznati više?

Upoznajte se s bogatom ponudom opuštajućih, terapijskih i medicinskih masaža koje će vašem tijelu i umu pružiti nezaboravno iskustvo opuštanja.
Suhe i parne kabine, unutarnjii vanjski bazen s podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje,whirlpoolom i ledenom spiljom.

Potražite svoju dozu odmora u jednoj od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi, a pri tome uhvatite dašak filozofije dr. Rudolfa Steinera. Doživite Hram života i opustite se.

Posjetite Lumbalis Centar u sklopu Termi Sveti Martin u kojem se iz ponude usluga izdvaja fizikalna terapija, dekompresijska terapija kralježnice, udarni val i akupunktura.
Spa & Sport Resort Sv.Martin
Odpri zemljevid