Hrvatski

Posebne ponude

Provjerite posebne ponude u LifeClass Termama Sveti Martin i iskoristite popuste. Opustite se u The Temple of Life.

Super srijeda - 50% popusta

  • 50% popusti se odnosi na cijelodnevnu i poludnevnu kartu.
  • Popust se ne odnosi na kartu do 2 sata.
  • Upišite svoje ime, prezime i kontakt na račun, ubacite ga u kutiju na recepciji bazena i osvojite ručak za dvoje u Pool Lounge - u. Dobitnike ćemo kontaktirati nakon izvlačenja.

Dan umirovljenika utorkom - 15 %

  • Svim umirovljenicima svakog utorka darujemo 15% popusta na cjelodnevne i poludnevne ulaznice.
  • U pauzama od kupanja zaigrajte partiju šaha ili bele. Šah i karte potražite u Pool Lounge-u ili u W Bar-u.

Noćno kupanje kao odmor od stresa

  • Uživajte u noćnom kupanju petkom, subotom i na dan prije praznika od 20 - 23 sata po cijeni od 40 kuna.

Upotpunite svoj boravak

Posjetite ION bar u hotelu i napunite svoje tijelo dodatnom dozom negativnih iona kroz jedan od ioniziranih napitaka. Brinemo se da uravnotežite pH vrijednost vaše krv i hidratizirate tijelo.
Postoje jela koja su izvrsna, ali uvijek postoje jela koja su još bolja. Upravo je LeBatat mjesto u kojem će vam naši gastronomski stručnjaci prezentirati ono "bolje".
Bogata ponuda hrane sastoji se od lokalnih namirnica pretvorenih u ukusna jela, a iz ponude izdvajamo pizu od tune s integralnim tijestom, pizzu kuće Sveti Martin te Falat tortu.

Preporučujemo

Svijet sauna

Istražite Svijet sauna i zaboravite na vrijeme. Luksuz, hedonizam, opuštanje i zdravlje u svijetu sauna, vode, topline, mirisa i boja ono je što vas čeka u svijetu zdravih užitaka.

Fitness centar

U sportskoj dvorani udaljenoj samo 200 metara od hotela „Spa Golfer“ uživajte u prekrasnom pogledom na prirodu i razgibajte svoje tijelo. Zaslužili ste shvatiti što znači svijet zdravih užitaka.

IQCure Better Life

Jeste li znali da u svega 40 minuta možete promijeniti svoj život? Posjetite nas i u manje od sat vremena saznajte stvarno stanje vlastitog tijela.

Kontakt

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu