Hrvatski

Paket: Active 365: Uskršnji praznici

Provedite Uskršnje praznike okruženi ljepotama brežuljaka gornjeg Međimurja. Počastite se tradicionalnim Uskršnjim doručkom kakav su pripremale naše bake. Vi se odmorite, a vaši mališani nek’ se zabavljaju uz naš animacijski tim.

Ponuda vrijedi u terminima: 18.4.2018. - 22.4.2018.

Paket uključuje

 • Smještaj u Hotelu 4* ili Apartmanima Regina
 • Usluga polupansiona
 • Tradicionalna međimurska večera (petkom)
 • Neograničeno kupanje u "The Temple of Life" bazenskom kompleksu
 • Noćno kupanje petkom, subotom i na dan prije praznika (do 23 sata)  u "The Temple of Life" bazenskom kompleksu
 • Noćno kupanje u nedjelju prije uskršnjeg ponedjeljka u "The Temple of Life" bazenskom kompleksu
 • Neograničeno korištenje fitness centra
 • Bogati animacijski program prilagođen svim uzrastima
 • 2 djece do 12 godina GRATIS**
 • Besplatni WiFi diljem Resorta 
 • Neograničeno korištenje hotelskog bazena za hotelske goste
 • Wellness set u sobi za hotelske goste (papuče, ogrtač)
 • Svečani uskršnji doručak 

 • + BESPLATAN IZLET:

   • subotom u 10:00 posjet Farmi jelena
  Kliknite ovdje za sve detalje o ponudi
  Fitness centar
  Fitness centar
  Mini Klub
  Mini Klub
  Animacijski program
  Animacijski program
  Besplatno parkiranje
  Besplatno parkiranje
  Biciklizam
  Biciklizam
  Golf
  Golf
  Lokalna hrana
  Lokalna hrana
  Termalno kupalište
  Termalno kupalište

  Ponuda dostupna u

  Apartmani Regina ****

  Apartmani Regina

  1 noćenje s polupansionom
  već od 281 kn po osobi

  Hotel Spa Golfer ****

  Hotel Spa Golfer

  1 noćenje s polupansionom
  već od 459 kn po osobi

  Kako izgleda pravi uskršnji odmor?

  Zdrava i lokalna gastronomija

  Paketi su na bazi polupansiona i uključuju doručak i večeru. Upravo to vam ostavlja mnoštvo prostora za kušanje najboljih jela koja pripremamo od lokalnih i zdravih namirnica, a koje vole svi - i oni veliki, ali i mali. 

  Bezbroj aktivnosti na otvorenom

  Iznajmite bicikl i zaputite se do jedne od atrakcija u okolici Resorta. Obujte tenisice za trčanje i otkrijte trim stazu uz hotel ili razvucite prostirku te pronađite unutarnji mir uz jutarnju jogu i hvatanje negativnih iona. Mogućnosti su šarolike baš kao i vaša mašta.

  Svečani i zdravi uskršnji doručak

  U LifeClass Termama Sveti Martin držimo do tradicije i upravo zbog toga smo za sve goste odlučili pripremiti poseban, svečani doručak koji sadrži sve blagodati koje uskršnji stol prema tradiciji donosi, ali na zdravi način!

  Besplatni izlet na farmu jelena

  Svake subote ujutro krenite na besplatni izlet do obližnje farme jelena i svojim mališanima omogućite nezaboravni iskustvo druženja s preko stotinjak jelena i muflona koji su toliko pitomi da ih iz ruke možete i hraniti. Uz ovaj izlet, vaš će odmor zasigurno ostati zapamćen. 

  Jeste li znali?

  Vlastiti džem i slastice

  Kvaliteta ponude i zadovoljstvo gostiju stavljamo na prvo mjesto, i upravo iz tog razloga odlučili smo proširiti ponudu vlastitih prozivoda. Počeli smo sami proizvoditi svoje džemove koje možete okusiti za vrijeme doručka, a proširili smo i ponudu vlastito pripremljenih slastica. Ako još niste, naručite «Falat tortu» i saznajte kakav okus ima torta pripremljena od lokalnih sastojaka.

  Ljekovita termomineralna voda

  Istražite sve prednosti naše ljekovite termomineralne vode koja je prepuna elemenata dobrih po zdravlje čovjeka! Posjetite li bazenski kompleks, obratite pozornost na stupove koji opisuju elemente iz vode i saznajte za što je svaki od tih elementa dobar za vas.

  Zelene Terme

  Obzirom na velik utjecaj hotelske industrije na okoliš, naš strateški cilj je da to svedemo na minimum. Do sada smo implementirali nekoliko standarda od kojih je najvažniji ISO 50001:2011, zatim oznaka «ZelEn» koja garantira da koristimo struju iz obnovljivih izvora energije te Sustainable Hotel Certificateby UPUHH kao dokaz održivog poslovanja.

  Destinacija izvrsnosti

  Međimurje je zaista posebna destinacija. Jeste li znali da je Općina Sveti Martin na Muri čak dva puta ponijela titulu Europske destinacije izvrsnosti? Posjetite li ovu najsjeverniju općinu u Hrvatskoj, brzo ćete shvatiti zašto.     

  Zašto Međimurje?

  Međimurje je najsjevernije hrvatsko geografsko područje koje se, kao što mu i ime govori, smjestilo između rijeka Mure i Drave. To je kraj vrijedne kulturno-povijesne baštine, besprijekorno uklopljene u prirodne ljepote koje Međimurju dodjeljuju epitet "hrvatskog cvjetnjaka".


  Preuzmite besplatni turistički vodič kroz Međimurje i iskoristite najbolje od svog odmora u najsjevernijoj općini Hrvatske.

  Spa & Sport Resort Sv. Martin
  Otvori kartu