Hrvatski

Tjedan restorana 2018.

Terme Sveti Martin se sa svojim Restoranom Le Batat koji se nalazi u sklopu Hotela Spa Golfer priključuju manifestaciji Tjedan restorana koji okuplja najbolje restorane u Hrvatskoj.

Posjetite nas sa svojim najdražima i uživajte uz pomno pripremljene jelovnike koji će razveseliti vaša nepca i izmamiti osmijeh na vaše lice. Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan Restorana održat će se u periodu od 9. do 18. ožujka 2018. godine, kada po cijeni od svega 100 kn po meniju možete dobiti obrok od čak tri slijeda, a častimo vas i čašom vina po preporuci.

Slijed od tri jela samo 100 kuna po osobi

(odabirete između jednog predjela, glavnog jela i deserta)

Predjelo

 • Međimurska hladna plata (pršut od divljači, kobasice od divljači, domaći tvrdi sirevi)
 • Krem juha od batata
 • Posteljica lisnatih salata s ciklom i kozjim sirom mariniranim u bučinom ulju

Glavno jelo

 • Smuđ na podlozi od zelenog gnijezda s palentom
 • Domaći njoki od ljubičastog batata s povrćem i seitanom iz woka
 • Teleći medaljoni na ljutom umaku s domaćim knedlama od kruha

Desert

  • Kremšnita od batata
  • Crumble (prhko tijesto, punjeno s jabukama i suhim šljivama)
  • Žličnjaci od vanilije u umaku od paprenih malina

  Uz svako jelo uključena je i čaša vina 


  Lokalni uzgoj namirnica

  Kako brinuti o lokalnoj zajednici, potaknuti proizvodnju i temeljem togan poboljšati vlastitu uslugu? Ovo pitanje mnoge tvrtke povlače kroz svoje poslovanje, no rijetko koja uspije na njega pronaći i prikladan odgovor. Jedna od takvih tvrtki je i LifeClass Terme Sveti Martin koje su u skladu sa svojom poslovnom vizijom koja glasi „Svijet zdravih užitaka“ pokrenule projekt nabavke namirnica od lokalnih proizvođača.

  Navedeni projekt operativni je nastavak brandiranja Termi Sveti Martin kao Regionalnog centra zdravog stila života, kao što to nalaže i vizija grupacije LifeClass, a u  prvoj fazi ovog projekta slijedi potpis sa 20 OPG-ova po pitanju nabave voća i povrća s područja gornjeg i donjeg Međimurja.

  Restoran Le Batat

  LeBatat je mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Za naše goste nudimo isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj. 

  Obavezna rezervacija stola putem broja telefona

  +385 40 315 005 (svaki dan iza 12 sati)

  LifeClass Terme Sveti Martin
  Otvori kartu