Slovenščina

Športi na prostem

Nogomet

Nogometne pripreme kao nositelj sportskog turizma u Resortu predstavljaju značajan udjel ukupnog godišnjeg prihoda Svetog Martina i svake godine bilježi porast broja noćenja profesionalnih nogometnih ekipa. Dva nogometna terena se nalaze u Svetom Martinu na Muri udaljenom cca 5 km od LifeClass Termi Sveti Martin su. Tereni su veličine 101×66 metara sa izgrađenim automatskim sustavom za navodnjavanje i moderno opremljenom klupskom zgradom sa dvije prostrane svlačionice i nekoliko skladišnih prostora. Nalaze se u neposrednoj blizini rijeke Mure, okruženi su šumom, šetnicom i nasipom što predstavlja idealno okruženje za provođenje kvalitetnog treninga.

Nogometni teren na travi dimenzija 50m x 30m nalazi se u neposrednoj blizini apartmanskog naselja. Takva lokacija osigurava lagan pristup i veliku cirkulaciju ljudi. Pogodan je za proljetne, ljetne i jesenske pripreme, natjecanja, rekreaciju, amaterski nogomet, igre na otvorenom. Također, organiziranjem turnira, prijateljskih utakmica i nogometne ljetne lige može se iskoristiti moment za aktiviranje što većeg broja ljudi a posebno mladih u nogometnu igru kao sredstvo za kvalitetnije psihofizičko stanje svakog pojedinca.

Provjerite kako izgledaju tereni na kojima se odvijaju pripreme

Tenis

Najam terena na tenisitu (4) prema potrebi uključuje: rasvjetu, reket i poduku. Idilično okruženje teniskih terena, neposredno kraj sportske dvorane omogućava svim vanjskim korisnicima, članovima teniskog kluba te gostima Toplica nesmetano uživanje u ovoj prekrasnoj igri. 

Velik broj terena može primiti veći broj korisnika u isto vrijeme te također organizaciju pojedinačnih turnira, turnira u parovima te organizaciju ljetne teniske lige i međuklupske susrete s ciljem zajedničkog druženja.

Odbojka

Odbojka na pijesku savršena je aktivnost za cijelu ekipu! Na raspolaganju vam stoji rekreativni teren smješten tik do termalnog kupališta, a rekvizite potražite u sportskoj dvorani koja se nalazi tik do sportskih terena. 

Nakon sporta i rekreacije osvježenje potražite u vodenom svijetu ili nastavite vaše druženje uz roštiljadu (na upit) i zabavu u Pubu!

Trekking & Hiking

Brežuljci u kojima su smještene LifeClass Terme Sveti Martin idealni su za Trekking i Hiking, a ako imate sreće možete upoznate i neke lokalne ljude koji će vam prikazati kako se ovdje zapravo živi. Opustite svoje tijelo i mozak u kratkom izletu koji za Vas organiziramo čak dva puta tjedno, i to srijedom i petkom.

Trim staza

Trim staza se prostire kroz šumu koja spaja Hotel Spa Golfer i termalno kupalište. Idealna je za jutarnje razgibavanje, sportske pripreme sportaša svih kategorija ili šetače željnje svježeg zraka. Elementi su prilagođeni svim uzrastima i sadrže info table na kojima su slikovno i tekstulano opisane vježbe. Elementi trim staze sadrže elemente za razgibavanje i podizanje fizičke spremnosti te akumuliranje pričuvne tjelesne snage.

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Odpri zemljevid