Hrvatski

O wellness centru

Nove dimenzije hedonizma

Ljubitelji Wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2.

U Welness centru preporučujemo vam svakako masažu kuće Sveti Martin s uljem od vina koja pruža autentični doživljaj wellnessa. Svima godi koja kapljica u čaši, ali uvjerite se da godi i vašoj koži!

Masaža Sveti Martin

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje sadrže u sebi elemente limfne drenaže,klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. 

Masaža se izvodi individualno prema potrebi klijenta, te se koriste ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.

Vip Suite

U raskošno uređenom VIP Spa Suite prostoru kojeg možete unajmiti na 3 sata na raspolaganju su vam finska sauna i parna kupelj, hidromasažna kada s kromoterapijom i relax prostor s biranom glazbom.

U najmu VIP Spa Suite-a imate izbor paketa: Romantični doživljaj za dvoje, Ljekoviti eliksir za dvoje, Energetski balans za dvoje. U svim tim paketima uključene su masaže. Ovaj prostor savršen je za osobe koje trebaju potpunu intimu za svoj wellness trenutak. Svaki gost može birati masažu po svom ukusu, željama i potrebama.

Gost koji želi potpuni doživljaj odlučiti će se za neke od rituala koji su simbioza svega potrebnog za revitalizaciju uma i tijela i spoj su više wellness aktivnosti.

Izdvojeno

Klasična terapijska masaža cijelog tijela, 40 min

Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevi u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i terapijske svrhe.

Wellness Centar
Samo 320 kn po osobi

Pošalji upit 

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. Masaža se izvodi individualno premapotrebi klijenta, a koriste se ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.

Wellness Centar
Samo 450 kn po osobi

Pošalji upit 

Tui Na kineska masaža s akupresurom, 45 min

Tui Na kineska masaža metoda je tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači; „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“. Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno - koštanih manipulacija, masaže i akupresure. Tui Na kineska masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, te na repozicioniranje manjih subluksacija zglobova, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.

Wellness Centar
Samo 400 kn po osobi

Pošalji upit 

Kontakt

Wellness Centar

+385 40 315 002

wellness.hotel@termesvetimartin.com

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu