Hrvatski

Masaže


Antistres masaža glave, vrata i lica, 25 min

Kombinacijom raznih tehnika masaže i istezanjem rješavamo se problem glavobolje, bolova u vratu te napetosti uzrokovane stresom i preopterećenošću. Ovom masažom može se ukloniti zabrinutost, a vašem licu vratiti živahan sjaj kože. Masiranjem glave potiskuje se tjeskoba i relaksira se cijelo tijelo. Redovitom masažom lica i vrata potiče se stvaranje hormona sreće – endorfina.

Pošalji upit 

Cijena:
170 kn

Dječja masaža Sveti Martin, 30 min

Masaža djece stimulira i potpomaže probavu, produbljuje disanje, pospješuje cirkulaciju, djeluje na mišićni tonus, jača imunološki sustav, može pomoći kod problema sa snom, smanjuje razdražljivost, a dijete razvija pozitivnu sliku o sebi.

Pošalji upit 

Cijena:
220 kn

Klasična terapijska masaža cijelog tijela, 40 min

Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevi u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i terapijske svrhe.

Pošalji upit 

Cijena:
290 kn

Klasična terapijska masaža parcijalna, 20 min

Manualna tehnika kojomsmanjujuemo stres i uklanjamo bolove. Možete birati između masaže leđa ili masaže nogu. 

Pošalji upit 

Cijena:
170 kn

Limfna drenaža s aromaterapijom, 60 min

Ručna limfna drenaža je posebna tehnika koju se medicini upotrebljava za poticanje boljeg protoka limfnih čvorova i uklanjanje istih, kao i prevencija za očuvanje dobrog djelovanja limfnog sustavaU masaži se koristi posebno Detox ulje koje pomaže kod pročišćavanja cijelog tijela i otklanja suvišnu tekućinu u tijelu. Masaža se preporuča kod programa za mršavljenje i detox programa.

Pošalji upit 

Cijena:
350 kn

Masaža s vrućim vulkanskim kamenjem, 60 min

Masaža vrućim kamenjem zasniva se na drevnoj tradiciji korištenja toplog vulkanskog kamenja u zdravstvene svrhe. Za masažu se koristi bazaltno vulkansko kamenje koje je idealno za ovu vrstu masaže zbog svojih termo dinamičkih blagodati. Naime, vulkansko kamenje polagano otpušta toplinu tijekom masaže, a u kombinaciji s eteričnim uljima stvara se osjećaj duboke opuštenosti i uklanjanja stresa. Masaža s vručim vulkanskim kamenjem ima dokazani učinak i pri rješavanju određenih zdravstvenih problema kao što su napetost i zakočenost mišića, loša cirkulacija, reuma, bol u mišićima, nesanica, depresija i ostala stanja za čije je ublažavanje potrebna toplina. 

Pošalji upit 

Cijena:
350 kn

Orijentalna masaža, 60 min

Specijalna orijentalna božanstvena masaža je nastala na dalekom Istoku i predstavlja posebnu tehniku masaže gdje centralno mesto zauzimaju kosti kukova, odnosno zglobovi te regije koji su ujedno i temelj osteomuskularnog sistema ljudskog organizma.
Pošalji upit 

Cijena:
samo 350 kn

Refleksna masaža stopala, 50 min

Refleksološka masaža stopala je vrlo ugodna i opuštajuća. Kako je poznato da je stres uzrok 70% bolesti modernog čovjeka, opuštanjem se smanjuje mogućnost oboljenja. Po istočnjačkom principu refleksoterapijom se uklanjaju blokade na energetskim kanalima u tijelu i tako se oslobađa put energiji kroz tijelo i pomažu mu se povratiti samoiscjeliteljske sposobnosti. Posebnim tehnikama masaže razbijaju se mokraćni kristali koji se skupljaju u stopalima čime se poboljšava limfni protok i odstranjuju toksini iz tijela. Refleksoterapija pomaže održavati homeostazu u tijelu.

Pošalji upit 

Cijena:
330 kn

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. Masaža se izvodi individualno premapotrebi klijenta, a koriste se ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.

Pošalji upit 

Cijena:
410 kn

Tui Na kineska masaža s akupresurom, 45 min

Tui Na kineska masaža metoda je tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači; „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“. Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno - koštanih manipulacija, masaže i akupresure. Tui Na kineska masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, te na repozicioniranje manjih subluksacija zglobova, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.

Pošalji upit 

Cijena:
360 kn

Tui Na kineska masaža s akupresurom, 75 min

Tui Na kineska masaža je metoda tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači; „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“. Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno-koštanih manipulacija, masaže i akupresure.
Pošalji upit 

Cijena:
samo 440 kn

Vedaroma masaža, 70 min

Objedinjuje filozofiju dalekog istoka Ayurveda i zapadnu holističku aromaterapiju. Izborom ulja prema tipu doše relaksirajućim pokretima masaže uz toplo ulje postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.
Pošalji upit 

Cijena:
samo 400 kn

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu