Hrvatski

Cjenik i radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Četvrtak: 13.00 - 20.00
Petak - Nedjelja: 09.00 - 21.00

Cjenik

Usluga
Trajanje
Cijena
Thai Sveti Martin - 1.10.2016. - 30.4.2017.
Anti stress masaža leđa 20 min 250 kn
Antistres masažom leđa smanjuje se napetost i ukočenost mišića leđa. Pospješuje se cirkulacija, elastičnost tkiva i normalizira se mišićni tonus. Ima jak učinak kod uklanjanja bolova u prsnom i vratnom djelu kralježnice.
Pošalji upit 
Anti stress masaža lica 20 min 240 kn
Masaža pogodno djeluje na smanjenje bora na licu i povećava elastičnost kože, a pravilnim pritiscima na akupresurne točke uklanja se stres. Blagotvorno djeluje kod glavobolja i opušta napetost vratnih kralježaka, uklanja umor i vraća snagu, životnu energiju i bistrije razmišljanje.
Pošalji upit 
Masaža s prirodnim kokosovim uljem 80 min 460 kn
Kombinacija tradicionalne tajlandske masaže i masaže s toplim aromatičnim uljem. Masaža stimulira akupunkturne točke s kojima regulira protok energije i eliminira stres. Masaža s aromatičnim uljima ima pozitivne rezultate na kožu i vodi vas u stanje blaženosti. Masaža kombinirana s esencijalnim uljima čini tijelo i duh opuštenijima i radosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira
Pošalji upit 
Masaža s prirodnim kokosovim uljem 50 min 410 kn
Kombinacijatradicionalne tajlandske masaže i masaže s toplim aromatičnim uljem. Masažastimulira akupunkturne točke s kojima se regulira protok energijei eliminira stres. Masaža s aromatičnim uljima ima pozitivne rezultate nakožu i vodi vas u stanje blaženosti. Masažakombinirana s esencijalnim uljima čini tijelo i duh opuštenijima iradosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira.
Pošalji upit 
Masaža s uljem limunske trave 80 min 460 kn
Kombinacija tradicionalne tajlandske masaže i masaže s toplim aromatičnim uljem . Masaža stimulira akupunkturne točke, s kojima reguliramo i utičemo na protok energije i eliminiramo stres. Masaža s aromatičnim uljima ima pozitivne rezultate na kožu i vodi vas u stanje blaženosti. Masaža kombinirana sa esencijalnim uljima čini tijelo i duh opuštenijima i radosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira
Pošalji upit 
Masaža s uljem limunske trave 50 min 410 kn
Kombinacija tradicionalne tajlandske masaže i masaže s toplim aromatičnim uljem. Masaža stimulira akupunkturne točke s kojima se regulira protok energije i eliminira stres. Masaža s aromatičnim uljima ima pozitivne rezultate na kožu i vodi vas u stanje blaženosti. Masaža kombinirana s esencijalnim uljima čini tijelo i duh opuštenijima i radosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira.
Pošalji upit 
Refleksoterapija stopala 40 min 340 kn
Refleksologija stopala je oblik masaže koji se koristi s akupresurnim tehnikama kako bi se ciljano djelovalo na tijelo i unutarnje organe. Refleksologija stopala djeluje izuzetno opuštajuće, a posebno za osobe koje puno vremena provode na nogama. Može pozitivno djelovati i na specifične organe u tijelu. Temelji se na tome da svaki dio tijela reagira na određene refleksne točke na nogama, a time se uspostavlja tjelesna i duševna ravnoteža te jača zdravlje.
Pošalji upit 
Tradicionalna masaža 50 min 370 kn
Tradicionalna tajlandska masaža poznata je po svojoj sposobnosti oslobađanja puteva energije. Masažom se održava dobra fizička kondicija, a klijent se općenito osjeća bolje. Masaža se sastoji od tehnike kojom se otvaraju i čiste unutarnji energetski kanali, koji se zovu “sen”. Djeluje opuštajuće, poboljšava cirkulaciju krvi i imunološki sustav, povećava pokretljivost zglobova, stimulira limfni sustav, osjećaj fizičke i psihičke ravnoteže i jača zdravlje. Djeluje mnogo dublje od klasičnih masaža. Za vrijeme klasične tajlandske masaže mišići, zglobovi, kralježnica i tetive se opuštaju, dok se i tijelo i um fizički i mentalno opuštaju.
Pošalji upit 
Tradicionalna masaža 80 min 430 kn
Tradicionalna tajlandska masaža poznata je po svojoj sposobnosti oslobađanja puteva energije. Masažom se održava dobra fizička kondicija, a klijent se općenito osjeća bolje. Masaža se sastoji od tehnike kojom se otvaraju i čiste unutarnji energetski kanali, koji se zovu “sen”. Djeluje opuštajuće, poboljšava cirkulaciju krvi i imunološki sustav, povećava pokretljivost zglobova, stimulira limfni sustav, osjećaj fizičke i psihičke ravnoteže i jača zdravlje. Djeluje mnogo dublje od klasičnih masaža. Za vrijeme klasične tajlandske masaže mišići, zglobovi, kralježnica i tetive se opuštaju, dok se i tijelo i um fizički i mentalno opuštaju.
Pošalji upit 
Masaže
Antistres masaža glave, vrata i lica 25 min 190 kn
Kombinacijom raznih tehnika masaže i istezanjem rješavamo se problem glavobolje, bolova u vratu te napetosti uzrokovane stresom i preopterećenošću. Ovom masažom može se ukloniti zabrinutost, a vašem licu vratiti živahan sjaj kože. Masiranjem glave potiskuje se tjeskoba i relaksira se cijelo tijelo. Redovitom masažom lica i vrata potiče se stvaranje hormona sreće – endorfina.
Pošalji upit 
Dječja masaža Sveti Martin 30 min 220 kn
Masaža djece stimulira i potpomaže probavu, produbljuje disanje, pospješuje cirkulaciju, djeluje na mišićni tonus, jača imunološki sustav, može pomoći kod problema sa snom, smanjuje razdražljivost, a dijete razvija pozitivnu sliku o sebi.
Pošalji upit 
Klasična terapijska masaža cijelog tijela 40 min 290 kn
Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevi u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i terapijske svrhe.
Pošalji upit 
Klasična terapijska masaža parcijalna 20 min 170 kn
Manualna tehnika kojomsmanjujuemo stres i uklanjamo bolove. Možete birati između masaže leđa ili masaže nogu.
Pošalji upit 
Limfna drenaža s aromaterapijom 60 min 350 kn
Ručna limfna drenaža je posebna tehnika koju se medicini upotrebljava za poticanje boljeg protoka limfnih čvorova i uklanjanje istih, kao i prevencija za očuvanje dobrog djelovanja limfnog sustava.U masaži se koristi posebno Detox ulje koje pomaže kod pročišćavanja cijelog tijela i otklanja suvišnu tekućinu u tijelu. Masaža se preporuča kod programa za mršavljenje i detox programa.
Pošalji upit 
Masaža s vrućim vulkanskim kamenjem 60 min 350 kn
Masaža vrućim kamenjem zasniva se na drevnoj tradiciji korištenja toplog vulkanskog kamenja u zdravstvene svrhe. Za masažu se koristi bazaltno vulkansko kamenje koje je idealno za ovu vrstu masaže zbog svojih termo dinamičkih blagodati. Naime, vulkansko kamenje polagano otpušta toplinu tijekom masaže, a u kombinaciji s eteričnim uljima stvara se osjećaj duboke opuštenosti i uklanjanja stresa. Masaža s vručim vulkanskim kamenjem ima dokazani učinak i pri rješavanju određenih zdravstvenih problema kao što su napetost i zakočenost mišića, loša cirkulacija, reuma, bol u mišićima, nesanica, depresija i ostala stanja za čije je ublažavanje potrebna toplina.
Pošalji upit 
Orijentalna masaža 60 min samo 350 kn
Specijalna orijentalna božanstvena masaža je nastala na dalekom Istoku i predstavlja posebnu tehniku masaže gdje centralno mesto zauzimaju kosti kukova, odnosno zglobovi te regije koji su ujedno i temelj osteomuskularnog sistema ljudskog organizma.
Pošalji upit 
Refleksna masaža stopala 50 min 330 kn
Refleksološka masaža stopala je vrlo ugodna i opuštajuća. Kako je poznato da je stres uzrok 70% bolesti modernog čovjeka, opuštanjem se smanjuje mogućnost oboljenja. Po istočnjačkom principu refleksoterapijom se uklanjaju blokade na energetskim kanalima u tijelu i tako se oslobađa put energiji kroz tijelo i pomažu mu se povratiti samoiscjeliteljske sposobnosti. Posebnim tehnikama masaže razbijaju se mokraćni kristali koji se skupljaju u stopalima čime se poboljšava limfni protok i odstranjuju toksini iz tijela. Refleksoterapija pomaže održavati homeostazu u tijelu.
Pošalji upit 
Sveti Martin masaža tijela 80 min 410 kn
Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. Masaža se izvodi individualno premapotrebi klijenta, a koriste se ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.
Pošalji upit 
Tui Na kineska masaža s akupresurom 75 min samo 440 kn
Tui Na kineska masaža je metoda tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači; „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“. Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno-koštanih manipulacija, masaže i akupresure.
Pošalji upit 
Tui Na kineska masaža s akupresurom 45 min 360 kn
Tui Na kineska masaža metoda je tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači; „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“. Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno - koštanih manipulacija, masaže i akupresure. Tui Na kineska masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, te na repozicioniranje manjih subluksacija zglobova, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.
Pošalji upit 
Vedaroma masaža 70 min samo 400 kn
Objedinjuje filozofiju dalekog istoka Ayurveda i zapadnu holističku aromaterapiju. Izborom ulja prema tipu doše relaksirajućim pokretima masaže uz toplo ulje postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.
Pošalji upit 
Pakunzi
Detoksicirajući termalni pakung 30 min 190 kn
Pakung je namijenjen zagrijavanje cijeloga tijela, preporuča se kod reumatizma, ekcema bolova i napetosti tijela. Pakung je savršeno sredstvo za obnovu i učvršćivanje kože i ujedno je zbog visokog sadržaja minerala i djelovanja na cirkulaciju jako učinkovit kod uklanjanja celulita. Izvodi se u kombinaciji s termomineralnom vodom iz Sv. Martina koja ima jaka balneološka svojstva po mineralizaciji, jodu, fluoru i temperaturi.
Pošalji upit 
Ljekoviti termalni pakung 30 min 190 kn
Pakung je namijenjen zagrijavanje cijeloga tijela, preporuča se kod reumatizma,ekcema bolova i napetosti tijela. Pakung je savršeno sredstvo za obnovu i učvršćivanje kože i ujedno je zbog visokog sadržaja minerala i djelovanja na cirkulaciju jako učinkovit kod uklanjanja celulita. Izvodi se u kombinaciji stermomineralnom vodom iz Svetog Martina koja ima jaka balneološka svojstva po mineralizaciji, jodu, fluoru i temperaturi.
Pošalji upit 
Ljekoviti termalni pakung - parcijalni 30 min 150 kn
Pakung je namijenjen zagrijavanje cijeloga tijela, preporuča se kod reumatizma,ekcema bolova i napetosti tijela. Pakung je savršeno sredstvo za obnovu i učvršćivanje kože i ujedno je zbog visokog sadržaja minerala i djelovanja na cirkulaciju jako učinkovit kod uklanjanja celulita. Izvodi se u kombinaciji s termomineralnom vodom iz Sv. Martina koja ima jaka balneološka svojstva po mineralizaciji, jodu, fluoru i temperaturi.
Pošalji upit 
Napomena: Hotelskim gostima dozvoljeno neograničeno korištenje hotelskog bazena unutar radnog vremena. 
Djeci od 0-3 godine dozvoljeno korištenje bazena obavezno uz korištenje posebnih pelena za kupanje i u pratnji roditelja.
Djeci od 3-16 godina dozvoljeno korištenje bazena u pratnji roditelja. Djeci do 16 godina nije dozvoljeno korištenje sauna.

Karticom možete preuzeti ručnik za bazene (1 dnevno po osobi) na recepciji Wellness Centra. Molimo Vas da nakon korištenja ručnik vratite na recepciju, preuzmete karticu i predate je kod odjave kako bi izbjegli dodatne troškove (75kn/ručnik).
Za korištenje sauna obavezna je rezervacija na wellness recepciji. 

PDV uključen u cijene. Zadržavamo pravo promjene cijena.
Za uvjete poslovanja i usluge koje nisu navedene u ovoj specijalnoj ponudi vrijede redovni uvjeti iz službenog cjenika LifeClass Termi Sveti Martin koji je važeći od 01.03.2017.

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu