Hrvatski

Wellness Centar

Obavijest o privremenom prekidu rada sauna

Dragi gosti, obavještavamo Vas kako u terminu od 5. 3. 2018. do 7. 3. 2018 saune neće biti u funkciji zbog rekonstrukcije bio i finske saune. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Izdvojeno

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. Masaža se izvodi individualno premapotrebi klijenta, a koriste se ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.

Wellness Centar
Samo 450 kn po osobi

Pošalji upit 

Tui Na kineska masaža s akupresurom, 45 min

Tui Na kineska masaža metoda je tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači; „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“. Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno - koštanih manipulacija, masaže i akupresure. Tui Na kineska masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, te na repozicioniranje manjih subluksacija zglobova, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.

Wellness Centar
Samo 400 kn po osobi

Pošalji upit 

Vedaroma masaža, 70 min

Objedinjuje filozofiju dalekog istoka Ayurveda i zapadnu holističku aromaterapiju. Izborom ulja prema tipu doše relaksirajućim pokretima masaže uz toplo ulje postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.

Wellness Centar
Samo 440 kn po osobi

Pošalji upit 

Odaberite

Istražite Svijet sauna

Istražite Svijet sauna i zaboravite na vrijeme

Vip Suite

Idealan odabir želite li provesti nezaboravne trenutke s voljenom osobom...

Bogata ponuda masaža

Istražite bogatu ponudu pomno osmišljenih masaža, kupki i pakunga...


Kontakt

Wellness Centar

+385 40 315 002

wellness.hotel@termesvetimartin.com

Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu