Hrvatski

Wellness Centar

Izdvojeno

Ljekoviti termalni pakung, 30 min

Pakung je namijenjen zagrijavanje cijeloga tijela, preporuča se kodreumatizma,ekcema bolova i napetosti tijela. Pakung je savršeno sredstvo zaobnovu i učvršćivanje kože i ujedno je zbog visokog sadržaja minerala idjelovanja na cirkulaciju jako učinkovit kod uklanjanja celulita. Pakung se izvodi ukombinaciji sa termomineralnom vodom iz Svetog Martina koja ima jaka balneološkasvojstva po mineralizaciji, jodu, fluoru i temperaturi.

Wellness Centar
Samo 190 kn po osobi

Pošalji upit 

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje sadrže u sebi elemente limfne drenaže,klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energijei protiv stresa. Masaža se izvodi individualno prema potrebi klijenta, te se koriste ritmični pokreti glađenja,istezanja i gnječenja mišića sa posebnom mješavinom ulja od  grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant,a koži daje mladolik izgled.

Wellness Centar
Samo 410 kn po osobi

Pošalji upit 

Vedaroma masaža, 70 min

Objedinjuje filozofiju dalekog istoka Ayurveda i zapadnu holističku aromaterapiju. Izborom ulja prema tipu doše relaksirajućim pokretima masaže uz toplo ulje postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.

Wellness Centar
Samo 400 kn po osobi

Pošalji upit 

Odaberite

Masaža Sveti Martin

Upoznajte masažu Sveti Martin koja se provodi uljem od groždanih koštica...

Vip Suite

Idealan odabir želite li provesti nezaboravne trenutke s voljenom osobom...

Bogata ponuda masaža

Istražite bogatu ponudu pomno osmišljenih masaža, kupki i pakunga...


Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu