Hrvatski

Cjenik i radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Utorak - Četvrtak: 08.00 - 16.00
Srijeda - Petak: 08.00 - 18.00
Subota: 08.00 - 20.00
Nedjelja: 10.00 - 14.00

Cjenik

Usluga
Trajanje
Cijena
Lumbalis terapija
Dekompresijska terapija kralježnice 60 min 300 kn
Dekompresijska terapija kralježnice je nekirurški način za uklanjanje bolova i drugih tegoba uzrukovanih problemima kralježnice.Liječenje trakcijom bazirano je na načinu primjene i trajanju tretmana.Trakcija se izvodi mehanički pomoću strojeva TRITON i ELTRAC 412. U Lumbalis centru se koristi ova izrazito uspješna metoda otklanjanja problema s kralježnicom uz korištenje termo-mineralne vode, najnovije tehnologije i sofisticirane opreme.
Pošalji upit 
Elektroterapija 30 min 60 kn
Podrazumijeva primjenu energije u svrhu liječenja. Glavna karakteristika liječenja je konstantna istosmjerna struja koja ne izaziva mišićne kontrakcije već djeluje na podražljivost i provodljivost neuromuskulatornog aparata te tako smanjuje bolnost.
Pošalji upit 
Infracrvena lampa 10 min 30 kn
Korištenje topline u svrhu liječenja. Primjena kod: bolova u mišićima i zglobovima, ukočenosti u mišićima i zglobovima, kroničnih bolesti.
Pošalji upit 
Kineziterapija (terapija pokretom) 15 min 60 kn
Kineziterapija(kinesis - kretanje; therapeia - služenje, liječenje) je medicinska disciplina koja primjenjuje pokret u prevenciji i liječenju prirođenih deformacija, bolesti ili povreda.
Pošalji upit 
K-TAPE 120 kn
Konzervativna metoda liječenja primjenom elastičnih pamučnih ljepljivih traka kod akutnih i kroničnih mišićno-koštanih bolesti i stanja, te između ostalog i tegoba s kralježnicom. K-tape je metoda koja ovisi o tehnici postavljanja i o tome ovisi njezino djelovanje, a glavni učinci djelovanja su: traka podržava mišiće, poboljšava mišićnu kontrakciju kod oslabljenog mišića, umanjuje mišićni zamor, umanjuje preistegnutost i prenapetost mišića, umanjuje grčeve i nastanak mišićnih ozljeda, povećava opseg pokreta i uklanja bol, otklanja velike hematome, poboljšava protok tjelesnih tekućina, poboljšava krvnu i limfnu cirkulaciju te samim time smanjuje i oteklinu, smanjuje upalne procese te korigira položaj zglobova.
Pošalji upit 
Magnetoterapija 30 min 40 kn
Primjena elektroterapije u obliku elektromagnetskog polja.Primjena kod sraštavanja kostiju i mekih tkiva, smanjivanje upalnog procesa, neuralgija.
Pošalji upit 
Radna terapija 30 min 110 kn
Radna terapija je namijenjena osobama čije su sposobnosti obavljanja svakodnevnih aktivnosti umanjene razvojem, ozljedom ili bolešću, starenjem, psihološkim, socijalnim, kulturnim uvjetima ili kombinacijom navedenoga.
Pošalji upit 
Slana soba (djeca) 30 min 50 kn
Haloterapija ili solna terapija provodi se u slanoj sobi. Haloterapija je terapijska metoda koja se koristi u liječenju dišnih i kožnih bolesti. Terapija se zasniva na udisnaju mikročestica kristalne soli te izlaganju tijela suhome aerosolu kamene soli.
Pošalji upit 
Slana soba (odrasli) 45 min 100 kn
Haloterapija ili solna terapija provodi se u slanoj sobi. Haloterapija je terapijska metoda koja se koristi u liječenju dišnih i kožnih bolesti. Terapija se zasniva na udisnaju mikročestica kristalne soli te izlaganju tijela suhome aerosolu kamene soli.
Pošalji upit 
Ultrazvuk 15 min 60 kn
Metoda dubinske termoterapije. Primjena kod: kontraktura zglobova, upala sluznih vreća-burza i tetiva, bolova i grčeva u mišićima, degenerativnih promjena zglobova i kralježnice, miogeloza.
Pošalji upit 
Vježbe za inkontinenciju 30 min 150 kn
Podrazumjevaju trening mišića zdjeličnog dna kojim se nastoji poboljšati kontrola nad mokračnim mjehurom.
Pošalji upit 
Vježbe za trudnice 350 kn
U Lumbalis centru za trudnice preporučujemo prilagođene i točno dozirane programe pod nadzorom fizioterapeuta. Sa urednim ginekološkim nalazom i dobrim općim zdravstvenim stanjem svaka trudnica može započeti s vježbanjem.
Pošalji upit 
Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu