Hrvatski

Terme i wellness

LifeClass Terme Sveti Martin pružaju brojne mogućnosti vezane uz zdravlje, ljepotu i opuštanje. Odaberite pravu stvar za sebe!

Obavijest o dostupnosti hotelskog bazena i jacuzzija

Dragi gosti, obavještavamo Vas da hotelski bazen i jacuzziji neće biti dostupni u terminu od 27.11.-30.11.2017. zbog generalnog čišćenja i sanacije keramike. Zahvaljujemo na razumijevanju.

AKCIJA - SUPER SRIJEDA - kupanje s 50% popusta

Od 13.9. pa sve do 20.12. svake srijede iskoristi posebnu ponudu u kojoj za kupnju cijelodnevne i poludnevne ulaznice za The Temple of Life dobivaš čak 50% popusta. Ponuda ne uključuje kartu na 2 sata. Vidimo se na bazenima!

Svijet pravih wellness užitaka

Izdvojeno iz Wellness Centra

Klasična terapijska masaža cijelog tijela, 40 min

Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevi u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i terapijske svrhe.

Wellness Centar
Samo 290 kn po osobi

Pošalji upit 

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. Masaža se izvodi individualno premapotrebi klijenta, a koriste se ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.

Wellness Centar
Samo 410 kn po osobi

Pošalji upit 
Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu