Hrvatski

O Beauty centru

Upoznajte svijet ljepote

Beauty Centar smješteni je u Hotelu Spa Golfer, a donosi bogati izbor kozmetičkih tretmana koji će vam izmamiti osmjeh na lica. Najnovija oprema i kvaliteta usluga zagarantirati će vam zadovoljstvo kakvo još niste osjetili.

Što je teo ljepota? Ljepota je sve što nas okružuje, a ujedno je način gledanja na svijet. Nekome ružno zapravo je možda nekome najljepše. Ne postoji definicija ljepote, postoji samo težnja da oblikovanjem i brigom istaknemo prednosti, a upravo te prednosti stručno osoblje Beauty Centra znaju prepoznati.

Klasični tretman lica

Klasičan tretman lica je potpuna njega koja uključuje površinsko i dubinsko čišćenje kože, masku i masažu lica i dekoltea i oblikovanje obrva. Njega odgovara svim tipovima kože. Tretman je individualan, vrlo opuštajući te se bazira na prirodnim preparatima. Vrlo je djelotvoran i bezbolan, koža se ne iritira te je nakon tretmana svježija i zategnutija.

[ comfort zone ] je jedinstven, luksuzan, talijanski skin care brand. [ comfort zone ] ima rješenje za prevenciju svih tipova kože uzrokovano današnjim stresnim načinom života, zagađenjem okoliša i biološkim starenjem kože, a osobito je poznat po širokom izboru masaža.

Izdvojeno


Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu