Hrvatski

Terme i wellness

LifeClass Terme Sveti Martin pružaju brojne mogućnosti vezane uz zdravlje, ljepotu i opuštanje. Odaberite pravu stvar za sebe!

Izdvojeno iz Wellness Centra

Klasična terapijska masaža cijelog tijela, 40 min

Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevi u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i terapijske svrhe.

Wellness Centar
Samo 290 kn po osobi

Pošalji upit 

Ljekoviti termalni pakung, 30 min

Pakung je namijenjen zagrijavanje cijeloga tijela, preporuča se kod reumatizma,ekcema bolova i napetosti tijela. Pakung je savršeno sredstvo za obnovu i učvršćivanje kože i ujedno je zbog visokog sadržaja minerala i djelovanja na cirkulaciju jako učinkovit kod uklanjanja celulita. Izvodi se u kombinaciji stermomineralnom vodom iz Svetog Martina koja ima jaka balneološka svojstva po mineralizaciji, jodu, fluoru i temperaturi.

Wellness Centar
Samo 190 kn po osobi

Pošalji upit 

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. Masaža se izvodi individualno premapotrebi klijenta, a koriste se ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled.

Wellness Centar
Samo 410 kn po osobi

Pošalji upit 

Izdvojeno iz Beauty Centra

Klasični tretman lica, 90 min

Klasičan tretman lica je potpuna njega koja uključuje površinsko i dubinsko čišćenje kože, masku i masažu lica i dekoltea i oblikovanje obrva. Njega odgovara svim tipovima kože. Tretman je individualan, vrlo opuštajući te se bazira na prirodnim preparatima. Vrlo je djelotvoran i bezbolan, koža se ne iritira te je nakon tretmana svježija i zategnutija.

Beauty centar
Samo 340 kn po osobi

Pošalji upit 
Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu