Hrvatski

Terme i wellness

LifeClass Terme Sveti Martin pružaju brojne mogućnosti vezane uz zdravlje, ljepotu i opuštanje. Odaberite pravu stvar za sebe!

Izdvojeno iz Wellness Centra

Klasična terapijska masaža cijelog tijela, 40 min

Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa,intenzivnih treninga i psihičke  i tjelesne napetosti:glavobolja,bolovi u vratu i ramenima,otečene noge i grčevima u  nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja,lupkanja i gnječenja. Masažu koristimo u preventivne i u terapijske svrhe.

Wellness Centar
Samo 290 kn po osobi

Pošalji upit 

Ljekoviti termalni pakung, 30 min

Pakung je namijenjen zagrijavanje cijeloga tijela, preporuča se kodreumatizma,ekcema bolova i napetosti tijela. Pakung je savršeno sredstvo zaobnovu i učvršćivanje kože i ujedno je zbog visokog sadržaja minerala idjelovanja na cirkulaciju jako učinkovit kod uklanjanja celulita. Pakung se izvodi ukombinaciji sa termomineralnom vodom iz Svetog Martina koja ima jaka balneološkasvojstva po mineralizaciji, jodu, fluoru i temperaturi.

Wellness Centar
Samo 190 kn po osobi

Pošalji upit 

Sveti Martin masaža tijela, 80 min

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje sadrže u sebi elemente limfne drenaže,klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energijei protiv stresa. Masaža se izvodi individualno prema potrebi klijenta, te se koriste ritmični pokreti glađenja,istezanja i gnječenja mišića sa posebnom mješavinom ulja od  grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant,a koži daje mladolik izgled.

Wellness Centar
Samo 410 kn po osobi

Pošalji upit 

Izdvojeno iz Beauty Centra

Klasični tretman lica, 90 min

Klasičan tretman lica je potpuna njega koja uključuje površinsko i dubinsko čišćenje kože, masku i masažu lica i dekoltea i oblikovanje obrva. Njega odgovara svim tipovima kože. Tretman je individualan, vrlo opuštajući te se bazira na prirodnim preparatima. Vrlo je djelotvoran i bezbolan, koža se ne iritira te je nakon tretmana svježija i zategnutija.

Beauty centar
Samo 340 kn po osobi

Pošalji upit 
Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu