Hrvatski

Paket: Nova Godina 2017/2018

Paket uključuje

Provedite nezaboravni odmor, dočekajte Novu 2018. godinu, zabavite se i iskoristite priliku isprobati jedinstveni "Temple of Life" bazenski kompleks.

 • Smještaj u Hotelu Spa Golfer 4* ili Apartmanima Regina
 • Usluga polupansiona
 • Proslava Nove godine na jednoj od 4 lokacije*
 • Brunch na prvi dan Nove godine
 • Neograničeno kupanje u  The Temple of Life bazenskom kompleksu
 • Neograničeno korištenje hotelskog bazena za hotelske goste
 • Noćno kupanje petkom i subotom (do 23 sata)
 • Neograničeno korištenje Fitness centra
 • Besplatni WiFi u Resortu
 • Wellness set u sobi za hotelske goste (papuče, ogrtač)
 • I puno sitnih iznenađenja...

  + BESPLATAN IZLET:

   • subotom u 10:00 posjet Farmi jelena

*Prilikom rezervacije paketa potrebno je odabrati jednu od lokacija na kojoj želite dočekati Novu Godinu. Doček Nove Godine se organizira na čak 4 lokacije: Restoran Mira, kongresna dvorana Mura, Pub Potkova i Restoran Vučkovec!

VIŠE OPCIJA PAKETA VIDI ISPOD.
Kliknite ovdje za sve detalje o ponudi
Fitness centar
Fitness centar
Mini Klub
Mini Klub
Animacijski program
Animacijski program
Besplatno parkiranje
Besplatno parkiranje
Biciklizam
Biciklizam
Golf
Golf
Lokalna hrana
Lokalna hrana
Termalno kupalište
Termalno kupalište

Ponuda dostupna u

Apartmani Regina ****

Apartmani Regina

3 noćenja s polupansionom
već od 1,518 kn po osobi

Hotel Spa Golfer ****

Hotel Spa Golfer

3 noćenja s polupansionom
već od 3,001 kn po osobi

4 lokacije dočeka

Restoran Mira

Provedite nezaboravni doček u ugodnom ambijentu Restorana Mira koji je smješten u Hotelu Spa Golfer. Zabavite se uz band koji će vas animirati do kasnih jutarnjih sati!

Dvorana Mura

Osigurajte si nezaboravnu zabavu uz band koji će sve prisutne dići sa svojih sjedala i natjerati na ples. Zabava je zagarantirana!

Pub Potkova

Kažu kako prava proslava Nove godine traje dok se svi koji su zaspali u Pub-u ne probude u Pub-u i onda opet popiju po jednu. Za vas smo osigurali najbolji doček uz DJ-a koji će vam tijekom večeri odsvirati brojne hitove, a vjerujemo da će pustiti i pokoju pjesmu Irskog takta.

Restoran Vučkovec

Tradicionalni Restoran Vučkovec ima tradiciju proslave Nove Godine dužu od 20 godina kada je prvi puta otvorio svoja vrata posjetiteljima. Danas, isto kao i prije, ovo je popularno mjesto za najbolji doček uz Live Band.

Što vas sve čeka u Svetom Martinu?

Odmor kao lijek

Zaboravite na stresne dane na poslu uz ljekovitu termomineralnu vodu u The Temple of Life. Pobijedite prehladu uz zdravo sauniranje, prepustite se vještim rukama maserki Wellness centra i isprobajte pravu tajlandsku masažu. Ne zaboravite, vrijeme koje poklonite sebi nije izgubljeno, već ulaganje u vlastito zdravlje. 

Zimske radosti na sjeveru

Gornje Međimurje nudi vam bezbroj brežuljaka idealnih za sanjkanje, prve skijaške korake, a prostora ima dovoljno i za izradu cijele obitelji snjegovića. Uputite li se prema obližnjem Čakovcu, čeka vas čarolija blagdanske atmosfere uz nezaobilazni miris kuhanog vina i domaćih božićnih kolačića. Doživite zimsku čaroliju sjevera!

Zdrava i lokalna gastronomija

Upoznajte svijet lokalno proizvedenih namirnica pretočenih u ukusna i zdrava jela. Posjetite Healthy Dining Restoran Le Batat i zagrizite u zdrava jela kao što su Cezar salata s piletinom i batatom ili tradicionalna jela poput hladnetine ili krpica sa zeljem. Za one kojima se meso ne nalazi na jelovniku tu su vegetarijanska jela te jela od sejtana.

Blagdanske radosti

Djeca će uživati u tematskim zabavnim radionicama, a oslobodite li dijete u sebi, upustite se u vječnu zabavu društvenih igara. Blagdansko vrijeme posebno je upravo zato što ga provodimo s najdražima uz omiljene aktivnosti, pridružite nam se!

IDEJA +

Istražite bogatu ponudu Wellness Centra Sveti Martin iz koje izdvajamo masažu za djecu i lokalnu masažu Sveti Martin koja ga provodi domaćim uljem od koštanić grožđica.
Spa & Sport Resort Sv. Martin
Otvori kartu