Hrvatski

Tjedan restorana 2017.

Terme Sveti Martin se sa svojim Restoranom Le Batat koji se nalazi u sklopu Hotela Spa Golfer priključuju manifestaciji Tjedan restorana koji okuplja najbolje restorane u Hrvatskoj!

Nema ničeg ljepšeg nego da zakoračite u jesenske mjesece s najmilijima uz pomno pripremljene jelovnike koji će razveseliti vaša nepca i izmamiti osmijeh na vaše lice. Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan Restorana održat će se u periodu od 13. do 22. listopada 2017. godine, kada po cijeni od svega 100 kn po meniju možete dobiti obrok od čak tri slijeda, a častimo vas i čašom vina po preporuci!

Slijed od tri jela samo 100 kuna po osobi

(odabirete između jednog predjela, glavnog jela i deserta)

Predjelo

 • Krem juha od buče (domaća puter tikva pirjana na luku i začinjena bučinim uljem i prženim bučenim kšpticama)
 • Cezar salata s batatom i piletinom (listovi svježe salate preliveni cezar umakom, prženi prutići batata i trakice pilećeg filea)
 • Košarica s lisnatom salatom, krutonima i domaćim kozjim sirom

Glavno jelo

 • Teleći gazdin odrezak s pole krumpirom i domaćim umakom (panirani teleći odrezak punjen hrenom, domaćim sirom i goveđim jezicima)
 • Pureći steak na podlozi od gljiva (pureći steak pečen na vulkanskom grilu, poslužen sa sotiranim gljivama i tamnim kruhom)
 • Smuđ s ratatuom od batata

Desert

  • Tradicionalna međimurska gibanica (gibanica punjena makom, sviežim sirom, orasima i jabukama)
  • Falat torta (torta od sira s bućinim košticama)
  • Čokoladna torta

  Uz svako jelo uključena je i čaša vina 


  Lokalni uzgoj namirnica

  Kako brinuti o lokalnoj zajednici, potaknuti proizvodnju i temeljem togan poboljšati vlastitu uslugu? Ovo pitanje mnoge tvrtke povlače kroz svoje poslovanje, no rijetko koja uspije na njega pronaći i prikladan odgovor. Jedna od takvih tvrtki je i LifeClass Terme Sveti Martin koje su u skladu sa svojom poslovnom vizijom koja glasi „Svijet zdravih užitaka“ pokrenule projekt nabavke namirnica od lokalnih proizvođača.

  Navedeni projekt operativni je nastavak brandiranja Termi Sveti Martin kao Regionalnog centra zdravog stila života, kao što to nalaže i vizija grupacije LifeClass, a u  prvoj fazi ovog projekta slijedi potpis sa 20 OPG-ova po pitanju nabave voća i povrća s područja gornjeg i donjeg Međimurja.

  Restoran Le Batat

  LeBatat je mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Za naše goste nudimo isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj. 

  Obavezna rezervacija stola putem broja telefona +385 40 315 005 (svaki dan iza 12 sati)


  LifeClass Terme Sveti Martin
  Otvori kartu