Hrvatski

Restorani i barovi

Restoran Mira - pansionski restoran

Restoran Mira nalazi se u Hotelu Spa Golfer 4*, a  nudi raznovrsnu hranu i buffet uslugu iznimne kvalitete. U ugodnoj atmosferi, gosti restorana mogu uživati u pogledu na veličanstvenu prirodu sa romantične terase.

Kontakt: +385 40 315 006

Restoran Vučkovec - pansionski restoran

Restoran Vučkovec je kao objekt sa najduljom tradicijom unutar turističke ponude Termi Sveti Martin, idealna lokacija za spojiti duh moderne turističke ponude i tradicije gornje-međimurskog kraja. Vizija tog restorana je ‘starina za oko, dušu i želudac’ gdje se ne dolazi slučajno, već se dolazi sa društvom da se odmori i popriča uz zvuke folklorne glazbe, tradicionalnu hranu serviranu u autentičnim starinskim zdjelama od pečene zemlje, na starim stolnjacima, uz “kapljicu međimurskog vina” te naravno uz srdačno gostoprimstvo domaćina Međimuraca.

Kontakt: +385 40 371 100

Pub Potkova

Pub Potkova autentično je mjesto gdje se nude najbolja točena piva široke palete odabira uz živu glazbu i zagarantiranu zabavu vikendom. Pub Potkova omiljeno je okupljalište biciklista te je tako i stekao naziv "Bike friendly Puba", a ponosi se i svojim gostima na četiri noge - kućnim ljubimcima brojnih gostiju koji su i više nego dobrodošli u Pubu.

Kontakt: +385 40 371 173

Pool lounge

Pool lounge mjesto je gdje ćete svoju glad utažiti za vrijeme kupanja na termalnom kupalištu; fast food i dnevni meniji po prihvatljivim cijenama pobrinuti će se da cijeli dan uživate u vodenim radostima! Dress code – kupaći kostim!

NOVO! Od sada u Pool Loungeu možete uživati i u izvrsnoj hrani posluženoj na buffet stolu, a u ponudi su i brojna a-la-carte jela kao i pizze.

Kontakt: +385 40 371 100

Piano Bar

Posjetite Piano Bar kod same recepcije hotela i uživajte u izvrsnim kolačima, kavi, smoothiejima i ioniziranoj vodi uz glazbu na klaviru, a ljeti možete uživati na terasi s pogledom na međimursku prirodu. 

NOVO! Sa sobom ponesite medenjake koji su rađeni od domaćeg meda, a koji će vam izvrsno prijati uz šalicu vrućeg čaja ili kave.

Kontakt:  +385 40 315 008

W bar

W bar se nalazi u sklopu The Temple of Life termomineralnog kupališta. Utažite žeđ u zdravim smoothiejima - birajte između naturation, refreshion ili detoxication varijante. Isprobajte neki od deserata kuće i uživajte u ostaloj bogatoj ponudi hrane i pića.


LifeClass Terme Sveti Martin
Otvori kartu