Hrvatski

Izleti u ponudi

Želite za vrijeme vašeg boravaka doživjeti ono najviše od destinacije? Istražite našu ponudu izleta koja će vam otkriti ono najbolje! Mlin na Muri, Čakovec, dvorac Trakoščan te barokni grad Varaždin samo su neke od opcija.

Kroz raznovrsnu turističku ponudu, izlete i dugogodišnje stručno turističko vodstvo nudimo vam mogućnost da doživite raskoš Međimurskog kraja i susjedne nam Varaždinske županije. 

Svi izleti u ponudi organiziraju se od strane LifeClass Termi Sveti Martin, a mogu se rezervirati u "Štacunu Pinklec" koji se nalazi u prizemlju hotela Spa Golfer. Ime "Pinklec" simbolizira odlazak na put, u ovom slučaju na izlet, a ovim toga, ono simbolizira svojevrsnu "vreću" koja se na putovanju u Međimurju može napuniti domaćim, zdravim i lokalnim proizvodima i suvenirima. 

Međimurje danas predstavlja top destinaciju kontinentalne Hrvatske zbog svoje bogate kulturne, povijesne, tradicijske baštine, vjerske i povijesne arhitekture, dok najveći značaj turizmu daju prirodne ljepote i okusi rodnih brežuljaka, bogatstvo šuma, biljnog i životinjskog svijeta te zaštićeno područje regionalnog parka Mura-Drava. To je županija značajnih plemenitaških obitelji, županija očuvane tradicije, bogate vjerske i povijesne arhitekture te jedinstvenih objekata kao što je ploveći mlin na Muri, a upravo je "Štacun Pinklec" ovdje na raspolaganju svima koji žele te ljepote i sami doživjeti.

  Vodimo Vas kroz pitome brežuljke Gornjeg Međimurja i vinsku cestu, gdje ćete uz povjesnu priču obiteljskih seoskih gospodarstava i uz rad njihovih vrijednih ruku osjetiti plodove okusom, mirisom i jedinstvenim pogledom ispunjenim bojama očuvane prirode koji se proteže sve do susjednih nam država. 

  Ako želite svoj odmor provesti aktivno nudimo Vam različite pakete za "team building", rafting, paintball, skup aktivnosti za grupe s brojnim sportsko-rekreativnim sadržajima u okviru olimpijade, sadržajima kroz berbu grožđa i jabuka, te programima koji uključuju zanimljive stare seoske i šumske igre, jahanje i zabavu na otvorenom.

  Cjelokupna turistička ponuda vezana je uz formirane pakete ali stojimo na raspolaganju za individualne želje i upite pojedinaca ili grupe. U mogućnosti smo pružiti vrhunsku i kvalitetnu uslugu koja se odnosi na domaći nam kraj i okolicu, kao i destinacije diljem ljepe naše.

  Također stojimo na raspolaganju za sve transfere te najam bicikala, automobila i sl.

  Izleti u ponudi

  Izlet na farmu jelena

  Nedaleko od Termi sveti Martin,  na živopisnim brežuljcima i u prekasnom okruženju, nalazi se Farma jelena. Zaljubite se u pitome jelene lopatare, muflone i divlje svinje, koje će strpljivo čekati da „okinete“ savršeni selfie ili pak obiteljsku fotografiju za pamćenje! Nakon izleta na farmu jelena, pridružite se našem animacijskom timu u pratnji do vinske kuće Hažić na degustaciji vina i degustirajte poznato međimursko vino, sokove i čips od jabuke po cijeni od 30kn po osobi.

  Minimalni broj polaznika: 8

  Maksimalni broj polaznika: -

  Trajanje izleta: 2 sata

  Cijena: pješke besplatno / vlakić se plaća posebno

  Upoznajmo Međimurje!

  Panoramska vožnja do Čakovca kroz Štrigovu i posjet vinskom podrumu iz doba Zrinskih Lovrec uz kratku degustaciju dvije vrste vina i razgled vinskog podruma, nastavak vožnje prema Čakovcu kroz Lopatinec, dolazak u Čakovec i posjet Starom gradu, Perivoju Zrinskih i Muzeju Međimurja. Šetnja gradom i odlazak u Mačkovec, u restoran Mala hiža, gdje slijedi ručak. Pri povratku u Toplice sveti Martin, stajanje na prvom naftnom polju u svijetu, šetnja uz Muru i posjet Mlinu na Muri i Mlinarskoj Hiži. Prije povratka u hotel, zaustavljanje kod OPG-a Stanka Trstenjaka gdje se mogu kupiti domaći proizvodi.

  Minimalni broj polaznika: 8

  Maksimalni broj polaznika: 54

  Trajanje izleta: 7 sati

  Cijena: na upit

  Degustacija na imanju obitelji Lovrec

  Stručno vodstvo uz posjetu i razgled: Vinska cesta, Vinska kuća Lovrec- degustacija s prilogom, etno zbirka, vidikovac, etno kuća, razgled imanja uz prezentaciju domaćina, butelja, degustira se 7 sorti vina.

  Minimalni broj polaznika: 2

  Maksimalni broj polaznika: 30

  Trajanje izleta: cca 2 sata

  Cijena: na upit

  Informacije i rezervacije izleta

  "Štacun Pinklec"
  LifeClass Terme Sveti Martin 
  Tel: +385 (0)40 315-010 

  Za sve informacije na raspolaganju Vam je i naš destinacijski agent.

  Irena Novak
  email: tisak@termesvetimartin.com

  Spa & Sport Resort Sveti Martin
  Otvori kartu